Керівники держави привітали співробітників СБУ з професійним святом

Керівники держави привітали співробітників СБУ з професійним святом

Укрінформ
Президент Петро Порошенко, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, голова Верховної Ради Андрій Парубій та секретар РНБО Олександр Турчинов привітали співробітників СБУ з професійним святом. 

Як відзначив глава держави у Facebook, "співробітники Служби безпеки України – справжні професіонали, завдяки яким Україні вдається протистояти гібридній війні та спецопераціям Кремля на території нашої держави".

Порошенко висловив вдячність особовому складу Служби за роботу в ім'я перемоги та заради майбутнього України.

У свою чергу Гройсман наголосив, що СБУ є гарантом національної безпеки України. "Служба безпеки України, як і інші силові структури, є гарантом національної безпеки нашої держави, а виконання нею низки завдань зміцнює національну безпеку і безпекове середовище не лише в країні, а й у східноєвропейському регіоні", - йдеться у вітанні Прем'єр-міністра, оприлюдненому на Урядовому порталі. 

Голова ВР відзначив, що СБУ в умовах гібридної війни вчасно відповідає на виклики та загрози Україні. "В умовах гібридної війни кожен із нас відчуває, наскільки важливою, складною та потрібною є робота СБУ. І наша Служба безпеки вчасно відповідає на виклики та загрози та надійно стоїть на сторожі державних інтересів", - наголосив Парубій. 

Турчинов у вітанні зазначив, що служба співробітників СБУ - відповідальна, складна та небезпечна. "Офіцери СБУ стоять у проломі за Україну, на сторожі державних інтересів, суверенітету та конституційного ладу, безпеки та спокою громадян України", - написав Турчинов у Facebook

За його словами, співробітники СБУ сумлінно й самовіддано виконують свій конституційний обов’язок на зовнішньому і внутрішньому фронтах, ефективно протидіють тероризму, сепаратизму, злочинності та підступним провокаціям спецслужб Російської Федерації. "Завдяки професійній роботі контррозвідників зірвані спроби російських спецслужб дестабілізувати ситуацію в Україні, посіяти паніку, хаос та зневіру", - підкреслив Турчинов.

Читайте також: СБУ значно посилила можливості з протидії гібридній агресії Росії - Грицак

Як повідомлялося, День Служби безпеки України відзначається щороку 25 березня - в день ухвалення Верховною Радою закону "Про Службу безпеки України" (від 25 березня 1992 р.).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-