СБУ значно посилила можливості з протидії гібридній агресії Росії - Грицак

СБУ значно посилила можливості з протидії гібридній агресії Росії - Грицак

Укрінформ
Служба безпеки України на сьогодні значно посилила свої можливості з протидії викликам гібридної агресії РФ проти України, ставши високопрофесійним монолітним колективом, для якого захист Батьківщини є справою життя. 

На цьому наголошується у зверненні керівництва СБУ з нагоди 26-ї річниці з дня створення Служби безпеки України, опублікованому на сайті спецслужби. 

"Як і попередні чотири роки ми зустрічаємо наше професійне свято у горнилі боротьби за збереження державного суверенітету, територіальної цілісності та соборності України. За цей час Служба значно посилила свої можливості з протидії підступним викликам гібридної агресії РФ проти нашої країни. Сьогодні СБУ – це високопрофесійний, патріотично налаштований монолітний колектив, для якого захист Батьківщини є справою життя, а служіння українському народові – покликом серця", - йдеться у зверненні.

Голова СБУ Василь Грицак підкреслив, що співробітники української спецслужби, "воюючи на видимих і невидимих фронтах, ефективно захищають національні інтереси держави, законні права та свободи громадян": "Передовою для нас стала вся країна. Ми знешкоджуємо ворога не лише в районі проведення антитерористичної операції, але й у глибокому тилу".

"Низький уклін двадцяти трьом нашим героям, які віддали життя у битві з агресором, що занапастив рідну землю. Честь і шана всім співробітникам органів Служби безпеки України, ветеранам СБУ за вірність присязі. Ваша мужність, висока порядність та професіоналізм є головними чеснотами ефективного захисту державної безпеки", - заявив Грицак.

Читайте також: Президент вручив нагороди та звання з нагоди 26-ї річниці створення СБУ

Як повідомлялося, День Служби безпеки України відзначається щороку 25 березня - в день ухвалення Верховною Радою закону "Про Службу безпеки України" (від 25 березня 1992 р.).

У суботу, 24 березня, в СБУ за участю Президента Петра Порошенка пройшли урочистості з нагоди 26-ї річниці створення Служби.

Глава держави нагородив 22 працівників СБУ орденами Богдана Хмельницького різних ступенів, орденами Данила Галицького і медаллю "Захиснику Вітчизни".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-