Гройсман привітав СБУ з 26-ю річницею

Гройсман привітав СБУ з 26-ю річницею

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав працівників Служби безпеки України під час урочистостей з нагоди 26-ї річниці створення служби.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні я хочу подякувати кожному з вас, хто від чистого серця своєю наполегливою працею, своєю державницькою позицією захищає Україну, відновлює територіальну цілісність, забезпечує безпеку для українських громадян і нашої держави. Я хочу побажати кожному з вас, щоб ви завжди неушкодженими повертались додому, і хочу побажати всім нам, щоб ми разом усі зробили країну успішною, економічно сильною, щоб українці відчували себе у безпеці, а над континентом був мир", - заявив Гройсман.

Він також зазначив, що за останні 4 роки перед службою, як і перед усією країною, постали безпрецедентні виклики - забезпечення безпеки, відновлення територіальної цілісності країни і забезпечення миру.

Читайте також: Нинішня СБУ вселяє страх у ворогів і впевненість в людей - Президент

"Потрібно відзначити, що на цьому нелегкому шляху є і бойові втрати ваших колег, які віддали своє життя за Україну і українців. Насправді цей подвиг і ці втрати завжди викликатимуть великий сум у серцях українців", - додав Прем'єр-міністр.

День Служби безпеки України відмічається щорічно 25 березня - у день прийняття Верховною Радою України Закону України «Про Службу безпеки України» (від 25 березня 1992 р.).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-