За державну зраду торік засудили 13 осіб

За державну зраду торік засудили 13 осіб

Укрінформ
У 2017 році за статтею «Державна зрада» винесено вироки 13 особам.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко, виступаючи на урочистостях з нагоди Дня СБУ в суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Лише 2017 року за статтею «Державна зрада» кримінального кодексу України винесено вирок 13 зрадникам», - сказав Глава держави.

Він наголосив, що СБУ минулого року викрила та зупинила «десятки і десятки» терористичних актів і диверсій, а підрозділами Центру спецоперацій «Альфа» в районі проведення АТО здійснено понад сім тисяч спеціальних та оперативно-бойових заходів, у тому числі з недопущення проникнення диверсійно-розвідувальних груп углиб країни.

 «СБУ затримала 591 особу, причетну до терористичної діяльності, збору розвідінформації, сприяння бойовикам і російським окупантам», - зазначив Президент.

Читайте також: Сьогодні СБУ "розсекретить" останні технічні здобутки

Він також розповів, що завдяки співробітникам спецслужби викрито та притягнуто до відповідальності десятки сепаратистів, тих, хто, за словами Порошенка, зазіхав на цілісність нашої країни, брав участь у так званому незаконному референдумі, розхитував ситуацію на Донбасі, в Харкові, Одесі, Дніпрі й інших містах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-