Сьогодні СБУ

Сьогодні СБУ "розсекретить" останні технічні здобутки

Фото
Укрінформ
Сьогодні, 24 березня, у Центрі культури та мистецтв Служби безпеки України з нагоди 26-ї річниці створення Служби працюватиме "Відкритий майданчик СБУ", де можна буде пройти випробування на поліграфі і побачити екіпірування спецпідрозділу "Альфа".

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"24 березня у Центрі культури та мистецтв Служби безпеки України з нагоди 26-ї річниці її створення працюватиме "Відкритий майданчик СБУ". Кожен охочий може відвідати Службу безпеки та побачити останні технічні здобутки та професійні досягнення української спецслужби", - йдеться у повідомленні.

У СБУ зазначили, що відвідувачі зможуть ознайомитися з тематичними матеріалами службової діяльності ключових підрозділів СБУ та зразками сучасною зброї і екіпірування спецпідрозділу "Альфа".

Читайте також: СБУ викрила у Києві діяльність прокремлівських хакерів

"Відвідувачі можуть побачити експозицію фотовиставки та переглянути відеофільм, присвячені виконанню завдань українською спецслужбою в районі проведення антитерористичної операції. Також можна отримати відповіді на питання: як діяти при виявлені терористичної загрози; що робити, коли стикаєшся з проявами сепаратизму або навіть стаєш об’єктом вербування. За бажанням кожен присутній зможе пройти перевірку на поліграфі", - повідомляє прес-служба.

Для громадян вільний вхід буде 24 березня з 11 до 17 години, за адресою Ірининська, 6.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-