Слідство розглядає п'ять версій загибелі Волошина

Слідство розглядає п'ять версій загибелі Волошина

Укрінформ
Правоохоронці наразі розглядають 5 версій загибелі в.о. керівника КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владислава Волошина.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

“Розглядаються п’ять версій вчинення злочину – самогубство у стані душевного хвилювання, самогубство скоєно у зв’язку з професіональною діяльністю на посаді в. о. директора, самогубство через взаємовідносини у родині, самогубство через можливі конфлікти під час проходження служби у ЗСУ, та нещасний випадок при поводженні з вогнепальною зброєю. Розглядаються всі можливі версії, щоб тільки при отриманні доказів на основі проведених експертиз та слідчих дій довести або спростувати кожну з них”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі призначені і проводяться всі необхідні можливі експертизи – судово-медична, комплексна судова експертиза (дактилоскопічна, балістична, хімічна), судово-хімічна, комплексна молекулярно-генетична-вибухотехнічна, психологічно-психіатрична посмертна, імунологічна експертиза.

Встановлено коло осіб, які наразі вже допитуються та будуть допитані найближчим часом, проводяться слідчі дії. 

У Нацполіції також вчергове закликали людей, які володіють корисною інформацією для слідства, обов`язково повідомляти її до Слідчого управління ГУНП у Миколаївській області (вул. Спаська, 12), аби допомогти слідству встановити реальну картину та всі обставини трагедії. 

Як повідомляв Укрінформ, 18 березня у Миколаєві у власній квартирі скоїв самогубство 29-річний в. о. директора комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владислав Волошин. 

Читайте також: Владислава Волошина поховають у середу

Згодом у ЗМІ з'явилася нібито телефонне листування Волошина, в якій, зокрема, йшлося про наміри накласти на себе руки та про “махінації” при реконструкції будівлі аеропорту, до яких нібито причетний голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко.

Жителі Миколаєва у соцмережах створили хештег з вимогою відставки голови Миколаївської ОДА через це самогубство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-