Владислава Волошина поховають у середу

Владислава Волошина поховають у середу

Укрінформ
У середу, 20 березня, відбудеться прощання з керівником КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владиславом Волошиним, який вчинив самогубство у власній квартирі 18 березня.

Про це у Facebook пише головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

Він повідомив, що у понеділок спілкувався з дружиною Владислава - Надією і з його друзями, колегами.

“У п'ятницю Влад зібрав велику нараду в аеропорту, говорив про проведення тендерів, сертифікацію смуги. Виконуючим обов'язки директора його призначили тільки наприкінці січня", - пише Бутусов, додаючи, що після Волошин був зайнятий буденними справами, а от увечері в суботу різко замкнувся в собі.

“Після повернення з фронту Владу потрібна була допомога психологів, пережите іноді давало про себе знати, там на війні він свій бар'єр страху давно перейшов. Але до психологів не звертався. Дружину зміна настрою не здивувала, знала, що буває... Влад переживав за будь-яку справу, за яку брався, але про будь-які погрози останнім часом не говорив", - розповідає Бутусов.

Вранці у неділю в квартирі, де перебували тільки дружина і двоє маленьких дітей, пролунав постріл.

Читайте також: Смерть директора миколаївського аеропорту розслідують як убивство

“Скріни з листування в його телефоні, де він говорить про "суїцидальні настрої" і тиск з боку голови ОДА - справжні, від 24 лютого, з листування з колишнім першим заступником директора аеропорту Максимом Карпіним. Проте дружина і його близький друг Андрій конфлікт з головою ОДА не підтверджують, кажуть, відносини були робочими, і про конфлікти не йшлося. Телефон вилучено поліцією, усі його повідомлення перевіряються, жодна версія в даний момент не відкинута, буде перевірено всі, включаючи конфлікт через можливі порушення при добудові аеропорту", - пише Бутусов.

Він також зазначає, що за словами друзів Волошина, жодного відношення до порушень, виявлених аудиторською службою, Влад не мав, він не проводив тендери, оскільки тільки но був призначений, і, зрозуміло, підстав для порушення кримінальних справ проти нього не було ніяких.

З нагород - орден "За мужність" 3-го ступеня", і громадська нагорода "Народний герой України".

“Прощання відбудеться в середу, час і місце наразі не відомі, завтра (20 березня — ред.) сім'я прийме рішення", - повідомив Юрій Бутусов.

Як повідомлялося, 18 березня у Миколаєві у власній квартирі скоїв самогубство 29-річний в. о. директора комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владислав Волошин. 

Згодом у ЗМІ з'явилася нібито телефонна переписка Волошина, в якій, зокрема, йшлося про наміри накласти на себе руки та про “махінації” при реконструкції будівлі аеропорту, до яких нібито причетний голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко.

Жителі Миколаєва у соцмережах створили хештег з вимогою відставки голови Миколаївської ОДА через це самогубство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-