Смерть директора миколаївського аеропорту розслідують як убивство

Смерть директора миколаївського аеропорту розслідують як убивство

Укрінформ
Розслідування справи щодо самогубства в.о.генерального директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владислава Волошина знаходиться під особистим контролем начальника ГУНП у Миколаївській області Юрія Мороза.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«З метою повного та неупередженого розслідування справу щодо самогубства в.о. генерального директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владислава Волошина скеровано до Слідчого управління ГУНП України в Миколаївській області. Будуть розглянуті всі можливі версії і з’ясовано, що могло стати причиною трагедії. Розслідування знаходиться під особистим контролем начальника ГУНП у Миколаївській області Юрія Мороза. Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ «Умисне вбивство», як того вимагає процедура у подібних випадках. Проводяться слідчі дії», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Жителі Миколаєва вимагають відставки голови ОДА через самогубство Волошина

Крім того, поліція закликає пресу та громадян, хто має будь-яку корисну для слідства інформацію, повідомляти до Слідчого управління ГУНП України в Миколаївській області.

Як уже повідомляв Укрінформ, 18 березня у Миколаєві у власній квартирі скоїв самогубство 29-річний в. о. директора комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владислав Волошин. У минулому році голова ОДА Олексій Савченко призначив його заступником директора аеропорту, а після звільнення керівника через підозру у хабарі Волошина залишили виконувати обов’язки директора.

Жителі Миколаєва у соціальних мережах створили хештег з вимогою відставки голови Миколаївської ОДА Савченка через це самогубство. Багато хто вважає, що саме через скандали в аеропорту у колишнього льотчика не витримали нерви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-