Співвласник

Співвласник "Нової пошти" каже, що з його комп'ютера злили 1000 цінних файлів

Укрінформ
Компанія "Нова пошта" має намір оспорювати в судовому порядку вилучення правоохоронцями коштів, які були грошовими переказами клієнтів.

Про це заявила директор з правових питань компанії "Нова пошта" Інна Хомич під час прес-конференції 19 березня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Стосовно скарг, компанія фіналізує всі протоколи, складені по шести містах, і за результатами подаватиметься скарга", - наголосила вона.

Хомич зауважила, що деталі протоколів доки не розголошуються в рамках таємниці досудового слідства, не уточнивши інформацію щодо збитків оператора.

Водночас за словами співвласника "Нової пошти" Володимира Поперюшника, під час обшуків з його особистого комп'ютера було "злито 1000 файлів інформації", де, в тому числі, була "дуже цінна комерційна інформація". Він уточнив, що комп'ютерна техніка була вилучена на період близько п'яти годин.

Загалом, за його словами, обшуки в шести містах України тривали близько восьми годин.

Як повідомляв Укрінформ, Генеральна прокуратура 16 березня провела обшуки у складських та офісних приміщеннях ТОВ "Нова пошта" у ряді міст.

Читайте також: Обшуки на "Новій пошті": у компанії кажуть, що в них забрали гроші клієнтів

Як пізніше заявила речник генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган, слідчі головного слідчого управління Генеральної прокуратури вилучили під час обшуків у приміщеннях "Нової пошти" в Києві, Дніпрі, Одесі, Львові, Харкові і Полтаві необліковані грошові кошти.

У свою чергу в "Новій пошті" заявили, що під час обшуків було вилучено понад 130 тис. грн, які, за словами керівництва компанії, були грошовими переказами клієнтів.

Фото: www.facebook.com/ProstirChasopys

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-