Сьогодні в Раді - день кримськотатарської кухні

Сьогодні в Раді - день кримськотатарської кухні

Укрінформ
У п’ятницю у буфетах Верховної Ради пропонується меню із страв кримськотатарської кухні в рамках проведення акції солідарності із кримськими татарами.

Про це на засіданні Ради сказала перший заступник Голови ВР Ірина Геращенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні на знак солідарності з кримськими татарами, з кримчанами, з українцями, які залишаються в окупації в Криму, в українському парламенті проходить день кримськотатарської кухні, і в усіх буфетах сьогодні парламенту презентується кримськотатарська кухня», - сказала Геращенко.

Перший віце-спікер закликала присутніх у сесійній залі членів Кабінету міністрів підтримати акцію.

«Дорогі міністри, зайдіть в буфети парламентські зараз, підтримайте також цю хорошу ініціативу, і давайте разом докладати всіх зусиль не тільки для таких важливих акцій солідарності в українському парламенті, а й на підтримку кримських татар, українців і звільнення Криму», - підкреслила Герпщенко.

Як повідомлялось, 12 березня Меджліс кримськотатарського народу у своєму зверненні заявив про те, що окупаційна влада в Криму чинить безпрецедентний тиск на кримських татар, примушуючи їх до участі в незаконних виборах президента РФ.

У цьому зверненні також йдеться, що "кримські татари не братимуть участі у незаконних виборах 18 березня 2018 року, що проводитимуться російськими окупантами в тимчасово окупованому Криму".

Як підкреслено в зверненні, Меджліс і далі підтримуватиме кримськотатарський народ, а також інших жителів Криму, незалежно від національності і віросповідання, в їхній неучасті в незаконних виборах 18 березня 2018 року, що проводитимуться Російською Федерацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-