Супрун розповіла, як відмовилась від квартири-хабаря

Супрун розповіла, як відмовилась від квартири-хабаря

Укрінформ
Виконувач обов’язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла, як рік тому один з помічників народного депутата безуспішно пропонував їй хабар у вигляді квартири.

Про це вона розповіла у Facebook.

"Понад рік тому один із помічників народних депутатів запропонував мені хабар у вигляді квартири за те, щоби я, користуючись службовим становищем, допомогла медичному закладу отримати дороговартісне обладнання. Наступного дня звернулася до детективів НАБУ з заявою про ознаки злочину. Після я і мій позаштатний радник брали участь у слідчих діях, щоби задокументувати все", - розповіла вона.

Супрун додала, що до подальших зустрічей з помічником народного депутата долучився й мер міста, який підтвердив намір щодо хабара у вигляді квартири.

Читайте також: НАБУ підтверджує обшуки у справі за заявою Супрун

"Квартиру запропонували оформити на мого позаштатного радника, який зіграв роль довіреної особи. Хочу відразу наголосити: яким би дороговартісним не було медичне обладнання, Міністерство охорони здоров’я завжди готове допомогти громаді його отримати, якщо в цьому дійсно є потреба", - зазначила Супрун.

Урядовець наголосила, що для підтримки запитів від міст та медичних закладів щодо отримання необхідного обладнання пропонувати службовим особам хабарі непотрібно, адже це є частиною обов'язків МОЗ.

Уляна Супрун також закликала громадськість підтримати роботу НАБУ та САП, які активно працюють для того, щоб боротися з корупцією у вищих ешелонах влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-