У Лутковської порахували затриманих під Радою

У Лутковської порахували затриманих під Радою

Укрінформ
Внаслідок сутичок під Верховною Радою у суботу затримано 112 учасників протестів, яких доставлено до Печерського та Шевченківського управління поліції. 

Про це повідомив керівник секретаріату Уповноваженого ВР з прав людини Богдан Крикливенко на своїй сторінці у Facebook

"Щодо ситуації на вул. Грушевського: 71 особу затримано та доставлено до Печерського ВП, 41 особу затримано та доставлено до Шевченківського ВП. 5 мешканців табору та 4 співробітника правоохоронних органів госпіталізовано. Як нам повідомили на місці, проходить демонтаж та прибирання табору силами ГО "Чисте місто", - написав він.

Крикливенко також зазначив, що працівники секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людини відслідковують ситуацію на місці подій.

Читайте також: Біля Печерського райвідділу поліції вимагають відпустити затриманих під Радою

Як повідомляв Укрінформ, 3 березня на підставі ухвали суду поліція проводить слідчі дії на території наметового містечка по вул. Грушевського біля парламенту. Процесуальні дії тривають в рамках кримінальних проваджень, які розслідуються слідчими столичної поліції. Саме на їхню вимогу і був забезпечений доступ правоохоронців на територію наметового містечка.

Постраждали 6 мітингувальників та 4 поліцейських.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-