Із Маріїнського парку прибрали частину наметів

Із Маріїнського парку прибрали частину наметів

Укрінформ
Мітингувальники вже прибрали частину наметів, розгорнутих на території Маріїнського парку у Києві, а ще частину планують прибрати у найближчі дні.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, мітингувальники пересунули паркан, який огороджував намети у Маріїнському парку, далі від пам'ятника Ватутіну і ближче до Верховної Ради.

Як розповів Укрінформу народний депутат Єгор Соболєв (фракція "Самопоміч"), вчора планувалося прибрати 10 наметів із парку. Частину їх згорнули, а частину прибрати не вдалося, бо вони примерзли.

"Залежно від погоди планується, що намети будуть згорнуті протягом 3-4 днів, але ми не будемо прибирати всі намети з Маріїнського парку. Ми збережемо намети, які йдуть за лінією площі Конституції і туди, далі за паркан", - зазначив Соболєв.

Читайте також: Жодних зачисток наметового табору під Радою немає - поліція

За його словами, ті намети, які розташовані на проїжджій частині вулиці Грушевського, будуть прибрані, "як тільки буде ухвалений закон у цілому про антикорупційний суд".

Як відомо, 17 жовтня 2017 року прибічники партії "Рух нових сил" встановили намети на вулиці Грушевського та під Верховною Радою. Вони, зокрема, вимагали від Президента внести до парламенту законопроект про антикорупційний суд.

1 березня 2018 року парламент ухвалив цей законопроект у першому читанні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-