Гройсман обіцяє профінансувати Суспільне на сто відсотків

Гройсман обіцяє профінансувати Суспільне на сто відсотків

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман запевняє, що фінансові потреби Суспільного мовника будуть забезпечені на сто відсотків. 

Про це він заявив на обговоренні звіту уряду за 2017 рік з регіональними ЗМІ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Що стосується фінансування, то за це не треба переживати, бо фінансування все буде забезпечено в 100-відсоткових потребах (Суспільного) мовника", - сказав Гройсман.

Він додав, що хотів би бачити Суспільного мовника насамперед незалежним, професійним і якісним, а також щоб його частка в ефірі була високою. 

"Оце мета. Тому що, мені здається,  незалежне, об'єктивне і збалансоване ЗМІ потрібне сьогодні суспільству, як повітря", - зазначив Гройсман.

Водночас він зауважив, що не хоче давати оцінку проведеної реформи суспільного мовлення. 

"Те, що чую від вас, оцінки різні - від позитвних до негативних або різко негативних. Тому давайте подивимося на результат. Закон прийнято, він виконується, а будемо судити по тому результату, чи вдасться досягти оцих речей", - зазначив Прем'єр-міністр.

Читайте також: Нацрада оштрафувала телеканал за відсутність супутникового мовлення

Як повідомляв Укрінформ, голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії Зураб Аласанія під час звіту про хід реформи суспільного мовлення 19 січня нагадав, що дефіцит бюджету Суспільного мовника у 2018 році становить 759 млн грн (згідно із законом він має становити 1,535 млрд грн), у зв'язку з чим урізано доволі серйозні статті, зокрема така важлива, як виробництво контенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-