Медуніверситет обіцяє, що

Медуніверситет обіцяє, що "страйкових відпрацювань" не буде

Укрінформ
В Національному медуніверситеті ім. Богомольця заявляють, що студенти вишу не будуть відпрацьовувати пропущені через страйк заняття.

Про це йдеться на сайті вишу.

"Матеріал за пропущені дні буде розглянуто під час наступних лекцій та практичних (семінарських) занять без процедури відпрацювань, що буде врегульовано відповідним наказом", - йдеться у повідомленні.

Підпис під повідомленням свідчить, що ця інформація поширена страйковим комітетом спільно з навчально-методичним відділом.

Наразі інформації про те, коли саме буде відновлено навчальний процес, немає.

Також на сайті НМУ зазначається, що академічна спільнота НМУ сподівається на найшвидше врегулювання ситуації, що склалася, та відновлення навчального процесу.

Як повідомлялося, 26 лютого в НМУ ім. Богомольця оголосили безстроковий страйк через "втручання керівництва Міністерства охорони здоров’я України в незалежність та самоврядність НМУ імені О.О. Богомольця". До страйкому, згідно з повідомленням на сайті вишу, увійшли зі сторони студентства - представники Студентського парламенту Університету, Студентської ГО "Студентська довіра", студентський профком та студентський актив, зі сторони трудового колективу НМУ ім. Богомольця - декани та проректори,  профспілковий комітет  університету. З понеділка ректорат та корпуси університету були зачинені, окрім фізико-хімічного корпусу, де розмітився страйком.

Читайте також: Якщо на дверях ланцюг: студентам медуніверситету пропонують "альтернативні лекції"

Раніше, 20 лютого, МОЗ тимчасово відсторонив ректора медуніверситету Катерину Амосову у зв'язку з перевіркою зриву ліцензійного іспиту "Крок" для студентів 3 курсу стоматологічного факультету. Також на час перевірки від виконання обов'язків відсторонили директора Центру тестування МОЗ Ірину Булах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-