У Чехії нічого не знають про відрядження Труханова

У Чехії нічого не знають про відрядження Труханова

Укрінформ
Міністерство закордонних справ і Міністерство промисловості та торгівлі Чехії не мають жодної інформації про відрядження міського голови Одеси Геннадія Труханова до Праги.

Про це "Радіо Свобода" повідомили у прес-службах відомств.

"У Міністерстві промисловості повідомили, що не мають жодної інформації про візит Труханова та про його зустрічі у відомстві. Прес-служба МЗС Чехії також повідомила про відсутність будь-якої інформації про візит мера Одеси до країни. У посольстві України в Празі повідомили, що ніхто з органів Одеської міської влади не звертався до них з проханнями про сприяння в організації будь-яких візитів протягом останнього часу", - пише видання.

Читайте також: У НАБУ підтвердили підозру меру Одеси

Одеський міський голова відсутній на своєму робочому місці вже 50 днів. 26 грудня 2017 року він пішов у 22-денну щорічну відпустку. Згідно з розпорядженням на сайті мерії, Труханов мав повернутися до роботи 18 січня, утім в останній день відпочинку він подовжив його до 21 січня, а згодом відбув із робочим візитом до Греції.

Звідти міський голова полетів до Давосу на економічний форум. 29 січня він знову пішов у відпустку із формулюванням «без збереження заробітної плати строком 7 календарних днів». 5 лютого Труханов знову не з’явився у мерії, попри те, що відпустка завершилась, а вже 8 числа він продовжив термін чергової відпустки до 11 лютого.

Читайте також: Таємниця “безкінечних” відпусток Труханова, або Від кого ховається мер Одеси

Нагадаємо: 13 лютого НАБУ і САП заочно повідомили про підозру міськголові Одеси Труханову і його заступникам, а також затримали трьох осіб, підозрюваних у справі щодо  розтрати грошей керівництвом Одеської міськради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-