Завданням Марти Борщ буде не допустити екстрадиції Онищенка в Україну — Бутусов

Завданням Марти Борщ буде не допустити екстрадиції Онищенка в Україну — Бутусов

Укрінформ
Екс-прокурор США Марта Борщ переслала українським правоохоронним органам інформацію про відмову від пропозиції зайняти посаду аудитора НАБУ ще два тижні тому.

Про це у Facebook написав главред Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

“Капіталізація іміджу. Американський прокурор Марта Борщ, яка прославилася справою Лазаренка та іншими розслідуваннями, і більше півтора року була одним з основних кандидатів на посаду аудитора Нациольнального антикорупційного бюро України, відмовилася від подальшого здобуття цієї посади. Інформацію про це Борщ переслала українським правоохоронним органам ще два тижні тому, сьогодні це стало публічним", - написав він.

Бутусов нагадав, що Борщ отримала пропозицію і стала адвокатом народного депутата-втыкача Олександра Онищенка, який проходить у справі про корупцію в "Укргазвидобуванни".

Читайте також: Аудитор для НАБУ: кандидатуру зняла екс-прокурор США, яка посадила Лазаренка

“Цю справу розслідує якраз НАБУ і САП, які домагаються видачі Онищенка Україні. Таким чином, тепер Марта Борщ буде не на боці держави, а проти НАБУ. І основним її завданням буде не допустити екстрадиції Онищенка в Україну", - повідомляє журналіст.

Бутусов зазначає, що навіть створивши публічну репутацію в Україні та за кордоном як авторитетний борець з корупцією і державний діяч, "Борщ зробила вибір руху в протилежну сторону".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-