У Нацполіції створять новий підрозділ стратегічних розробок та аналізу

У Нацполіції створять новий підрозділ стратегічних розробок та аналізу

Укрінформ
В апараті Нацполіції відбудеться злиття одного з управлінь карного розшуку з одним із структурних департаментів, в результаті чого буде створено Департамент стратегічних розробок та аналізу.

Про це у суботу під час наради керівництва Департаменту кримінальної розвідки заявив перший заступник голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

 “В апараті Нацполіції відбудеться злиття одного з управлінь карного розшуку з одним із структурних департаментів. Заплановано закінчення процесу створення цього підрозділу через шість місяців”, – зазначив Аброськін.

За його словами, вже погоджено стратегію створення цього підрозділу, який називатиметься Департамент стратегічних розробок та аналізу. Основним завданням новоствореного департаменту буде боротьба з організованою злочинністю.

Перший заступник голови Нацполіції також додав, що для несення служби у цьому підрозділі всі претенденти проходитимуть відповідний конкурсний відбір.

Читайте також: Відтепер сімейного дебошира можна буде миттєво видворити з квартири

Крім того, під час наради Аброськін відзначив працівників підрозділу, які повернули Україні викрадений унікальний стародрук “Апостол”. За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, від імені міністра внутрішніх справ України, нагороджено працівника Департаменту кримінальної розвідки. Йому вручено відзнаку МВС України “Вогнепальна зброя”.

Як відомо, 25 квітня 2017 року поліція провела спецоперацію та затримала чотирьох зловмисників у справі викраденого унікального стародруку «Апостол». Книгу викрали з бібліотеки імені Вернадського у 2016 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-