Україна передала бойовикам жінку, яку помилував Президент - Ірина Геращенко

Україна передала бойовикам жінку, яку помилував Президент - Ірина Геращенко

Укрінформ
Українська сторона у неділю, 21 січня, передала бойовикам ОРДО жінку, яку помилував Президент Петро Порошенко задля продовження процесу визволення заручників.

Про це повідомила перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко у Facebook

"Як тільки-но поінформували офіс Президента і мене представники СБУ, на КПВВ "Майорськ" відбулася передача жінки, напередодні помилуваної Президентом задля продовження процесу звільнення заручників. Ця жінка звернулася до Президента з проханням про помилування, повністю визнала свою провину, вона отримала тяжкі каліцтва під час здійснення злочину, в неї ампутовані кінцівки і є немовля", - написала перший віце-спікер.

Вона наголосила, що тепер у найближчі дні українська сторона згідно з досягнутою в рамках роботи гуманітарної Мінської групи домовленості чекає передачі Києву одного військовослужбовця.

Читайте також: Президент торік помилував 139 осіб і ще одну - цього року

Жодних прізвищ і деталей Геращенко не повідомила, однак додала: "Працюємо над позитивними новинами для всіх інших наших заручників, маємо доручення від Президента, що чергова хвиля звільнення наших має відбутися якнайшвидше. Докладаємо всіх зусиль".

Раніше перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила про те, що Президент помилував жінку, обвинувачену у злочинах проти України, для продовження процесу визволення заручників.

В Адміністрації Президента при цьому заявили, що в нинішньому році, станом на 17 січня, глава держави помилував одну особу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-