ГПУ кличе Поклонську до Києва - на розмову про держзраду

ГПУ кличе Поклонську до Києва - на розмову про держзраду

Укрінформ
У Генеральній прокуратурі України заявили, що з великим задоволенням поспілкувалися б із колишнім “прокурором Криму”, а нині депутатом Держдуми РФ Наталією Поклонською щодо державної зради.

Про це написав речник ГПУ Андрій Лисенко на своїй сторінці у Facebook.

“Поза всі сумніви та застереження представники Генпрокуратури України з великим задоволенням поспілкуються з екс-прокурором анексованого Криму Наталією Поклонською на теми державної зради та заборони діяльності Меджлісу кримськотатарського народу, а також сформулюють ексклюзивні відповіді на її щирі запитання у разі прибуття останньої за адресою: 03057 м. Київ, вул Дегтярівська, 31-а. Усі законні підстави для цього є”, - зазначив Лисенко.

Читайте також: «Матильда» вдарила по больовому нерву секти царебожників у РПЦ

Він додав, що в Україні готові компенсувати і витрати на проїзд та утримання. “Витрати на проїзд та утримання - за рахунок приймаючої сторони. Ласкаво просимо”, - написав речник ГПУ.

Раніше російські ЗМІ повідомили, що Поклонська направила лист на ім'я генпрокурора Юрія Луценка, в якому вимагає, щоб ГПУ розпочала розслідування щодо Президента Петра Порошенка, екс-прем'єра Арсенія Яценюка, спікера Верховної Ради Андрій Парубій, секретаря РНБО Олександра Турчинова та інших українських державних діячів.

Поклонська після окупації Криму в 2014 році перейшла на бік Росії. В Україні проти неї порушено ряд кримінальних справ, у тому числі за державну зраду і причетність до незаконної заборони Меджлісу кримськотатарського народу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-