Саакашвілі не прийшов на суд проти Міграційної служби

Саакашвілі не прийшов на суд проти Міграційної служби

Укрінформ
Окружний адміністративний суд Києва переніс розгляд позову екс-голови Одеської ОДА Михеїла Саакашвілі до Державної міграційної служби України через неявку на засідання позивача і його представників.

Відповідне рішення оголосив суддя Сергій Каракашьян, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наступне судове засідання відбудеться 30 січня о 9.00", - сказав Каракашьян.

Читайте також: Призначили дату розгляду позову Саакашвілі до міграційної служби

Як повідомлялося, 26 липня 2017 року Президент Петро Порошенко позбавив українського громадянства екс-президента Грузії та колишнього голову Одеської ОДА Михеїла Саакашвілі.

10 вересня Саакашвілі перетнув польсько-український кордон в оточенні своїх прибічників. 25 жовтня Саакашвілі заявив, що отримав документи від Адміністрації Президента про позбавлення його громадянства та планує оскаржити це рішення у суді.

1 листопада Управління ДМС в Київській області ухвалило рішення "Про відмову Саакашвілі в оформленні документів для вирішення питання про визнання особою, яка потребує додаткового захисту".

Саакашвілі звернувся з позовом до суду, в якому просить визнати протиправною та незаконною бездіяльність ДМСУ щодо розгляду скарги на рішення про відмову в оформленні документів для вирішення питання про визнання його біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-