Канадський депутат приєднався до флешмобу #УкраїнаЄдина

Канадський депутат приєднався до флешмобу #УкраїнаЄдина

Укрінформ
Депутат парламенту Канади від опозиційної Консервативної партії Джеймс Безан приєднався до міжнародної акції «Україна єдина».

Про це він написав на своїй сторінці у мережі Твіттер.

«Протягом чотирьох років український народ хоробро захищає свою Батьківщину від безжальної російської агресії. Я підтримую акцію #УкраїнаЄдина, метою якої є припинення незаконної російської військової агресії проти України», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Діаспора у Канаді пропонує гранти українським громадським організаціям

Свою позицію Безан проілюстрував фотографію із плакатом зі словами «United Ukraine», тобто «Україна єдина».

Нагадаємо: цьогорічна акція «Україна єдина» є вже четвертою поспіль. Минулого року у ній взяло участь більше 12 тис осіб із 63 країн. Долучитися до неї дуже просто, варто лише роздрукувати плакат з гаслом акції (завантажити його можна ось тут); зробити горизонтальне фото чи відео з зображенням однієї людини з плакатом; розмістити це фото на офіційній сторінці цієї міжнародної акції в Facebook та на своїх власних сторінках у соціальних мережах з позначкою #UnitedUkraine, вказавши місто та країну, в якій зроблене фото. Після цього слід приєднати до посту трьох друзів, передавши їм естафета та надіслати якісні фото на електронну адресу unitedukraine2018@gmail.com.

Фото усіх учасників цієї акції будуть представлені 22 січня 2018 р. о 12:00 на майданчику для громадських заходів (“MediaHub”, Київ, вул. Суворова, 4/6).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-