Адвокати сім'ї Ноздровської обурюються, що слідство не враховує їхні версії

Адвокати сім'ї Ноздровської обурюються, що слідство не враховує їхні версії

Укрінформ
Адвокат сім'ї убитої юриста Ірини Ноздровської Таміла Ульянова заявила, що слідство не включило до матеріалів справи версії захисту щодо особи вбивці.

Про це Ульянова заявила під час прес-конференції у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дуже багато суперечностей, і в мене дуже багато питань до слідства. Незрозуміло, чому не перевірені ті версії, хто може бути вбивцею, які зазначала саме Анастасія (донька загиблої Анастасія Ноздровська - ред.) під час допитів", - сказала адвокат.

Вона наголосила, що у групи захисту родини Ноздровської є об'єктивні підстави вважати деяких осіб причетними до вбивства, про що захисники повідомляли слідство, однак, за словами Ульянової, станом на 11 січня ці особи не були перевірені і це не відображено в матеріалах справи.

"На сьогоднішній момент ми працюємо лише з одним слідчим, який займається цією справою", - зазначила Ульянова.

Адвокат Олександр Панченко додав, що захист сім'ї Ноздровської допущено до вкрай обмеженої інформації у цій справі.

"В загальному тексті на сьогодні у справі сформовано приблизно 15 томів - приблизно по 250-300 сторінок кожен том. З усієї кількості інформації нам для ознайомлення надали сторінок з 200. Причому надали ті документи, які нам зовсім не цікаві - рапорти про певні призначення, постанови про призначення групи слідчих, постанови про зміни групи слідчих, копії наших клопотань. Всі ці документи нам фактично не дають можливості зробити для себе будь-які висновки", - заявив адвокат у коментарі кореспондентові Укрінформу.

Раніше донька загиблої Ірини Ноздровської публічно звернулась до правоохоронних органів із вимогою надати адвокатам повний доступ до справи матері.

Читайте також: Адвокати родини Ноздровської заявляють про стеження і психологічний тиск

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці і юриста Ірини Ноздровської.

8 січня правоохоронці затримали Юрія Россошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Підозрюваний є батьком Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську.

Вишгородський районний суд Київської області 9 січня обрав Юрію Россошанському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-