Адвокати родини Ноздровської заявляють про стеження і психологічний тиск

Адвокати родини Ноздровської заявляють про стеження і психологічний тиск

Укрінформ
Группа адвокатів родини Ноздровської заявили про психологічний тиск та переслідування самих правозахисників. 

Про це вони розповіли на прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нас переслідують машини, за нами слідкують люди на вулиці, при цьому особливо не переховуються. Як звичайному громадянину, мені вкрай некомфортно, особливо останні 4 дні, за такої посиленої уваги", - заявив адвокат Олександр Панченко.

Правозахисниця Таміла Ульянова додала, що останнім часом люди, які представляються представниками правоохоронних органів, розпитують особисту інформацію про самих адвокатів у друзів та родичів правозахисників.

Після публічного звернення група захисників сім'ї Ноздровської планує подати колективне звернення про тиск на них до правоохоронних органів.

Читайте також: Донька загиблої Ірини Ноздровської: адвокатам відкрили не більше 10% справи

Як повідомляв Укрінформ, адвокатів родини Ноздровської допустили до матеріалів справи про вбивство Ірини Ноздровської, проте у дуже обмеженому обсязі.

1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці і юриста Ірини Ноздровської. 

8 січня правоохоронці затримали Юрія Россошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Підозрюваний є батьком Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську. 

Вишгородський районний суд Київської області 9 січня обрав підозрюваному Россошанському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-