Донька загиблої Ірини Ноздровської: адвокатам відкрили не більше 10% справи

Донька загиблої Ірини Ноздровської: адвокатам відкрили не більше 10% справи

Укрінформ
Анастасія Ноздровська звернулась до правоохоронних органів з вимогою допустити її та захисників до повного обсягу матеріалів справи про вбивство її матері Ірини Ноздровської.

Про це вона сказала під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дивлячись на ті матеріали справи, які ми бачили, вони не збігаються з версією про головного підозрюваного. Моя мати боролась за справедливість! Я хочу попросити, щоб моїх представників допустили до матеріалів справи в повному обсязі. Зараз нас допустили до 5-10% інформації в усій справі", - заявила Анастасія Ноздровська.

Як повідомляв Укрінформ, адвокатів родини Ноздровської допустили до матеріалів справи про вбивство Ірини Ноздровської, проте у дуже обмеженому обсязі.

1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці і юриста Ірини Ноздровської. 

Читайте також: Справа про вбивство Ірини Ноздровської: азартні перегони влади й опозиції

8 січня правоохоронці затримали Юрія Россошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Підозрюваний є батьком Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську. 

Вишгородський районний суд Київської області 9 січня обрав підозрюваному Россошанському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-