ЗМІ: За вбивство Ноздровської затримали батька Дмитра Россошанського

ЗМІ: За вбивство Ноздровської затримали батька Дмитра Россошанського

Укрінформ
За підозрою у вбивстві юриста Ірини Ноздровської затримано 64-річного батька Дмитра Россошанського - людини, який два роки тому на смерть збив сестру убитої Світлану.

Про це повідомляє видання «ФАКТЫ» з посиланням на дружину затриманого Ольгу Россошанську. 

"Чоловіка дійсно затримали. Перед цим Юра написав щось на зразок передсмертної записки. Чоловік сказав: "Я не хочу ні сам мучитися, ні мучити своїх близьких". Намалював схему кладовища, де його поховати. Я злякалася, що він накладе на себе руки. А виявилося, він вирішив все взяти на себе", - сказала вона.

Видання також наводить повний текст записки Юрія Россошанського. У ній він, зокрема, пише, що його сім'ю, рідних і знайомих "зацькували": "І все, що виходило від Ноздровської і її оточення, уся ця фальш, мене дістала".

Читайте також: Підозрюваний у вбивстві Ноздровської не кається у скоєному - Шкіряк

Россошанський стверджує, що Ноздровська і її батьки, "корумповані" судді апеляційного і Обухівського суду, журналісти обмовили його сина.

Він заявив, що його довели до крайності "беззаконня і бездіяльність влади". "Нехай краще обвинувачують мене. Хоча я цього не робив. Злочин скоїла сама Ноздровська, оскільки надзвичайно багато знала про депутатів, передвиборні гроші депутатів ще з 2012 року. Ось вони її і замовили", - написав він.

Як повідомлялося, юрист Ірина Ноздровська зникла 29 грудня 2017 року. Через два дні, 1 січня, її тіло знайшли у водоймі біля с. Демидів Вишгородського району Київської області.

Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку в с. Демидів 30 вересня 2015 року на смерть збив племінник тодішнього голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

Після смертельного ДТП Россошанського спочатку не заарештували, а відпустили під домашній арешт. У травні  2017 року його засудили до 7 років ув'язнення. Захист подав апеляцію. 27 грудня 2017 року відбулося засідання Апеляційного суду Києва, який відмовив Россошанському в амністії і продовжив йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб.

ЗМІ повідомляли, що в той день Юрій Россошанський погрожував Ноздровській у залі суду, зокрема при свідках сказав їй: «Ноздровська, ти погано закінчиш!».

8 січня стало відомо, що поліція затримала підозрюваного у вбивстві Ноздровської. Йому оголосили про підозру.

За словами члена колегії МВС України Антона Геращенка, підозрюваний зробив щиросерде зізнання і вказав всі деталі вбивства.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк підтвердив, що затриманий є близьким родичем Дмитра Россошанського.

Сьогодні в Демидові відбудуться похорони Ірини Ноздровської.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-