Підозрюваний у вбивстві Ноздровської не кається у скоєному - Шкіряк

Підозрюваний у вбивстві Ноздровської не кається у скоєному - Шкіряк

Укрінформ
Підозрюваний у вбивстві юриста Ірини Ноздровської член родини Россошанських не розкаюється у скоєному.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Щоб зняти усі інсинуації і здогадки, я можу підтвердити, що підозрюваний і затриманий у скоєнні цього злочину справді близький родич громадянина Россошанського, який скоїв ДТП, результатом якої стала смерть сестри Ірини Ноздровської", – сказав він.

За його словами, слідство має "бездоганні докази" щодо причетності затриманого до цього злочину.

"Він (підозрюваний – ред.) дав свідчення, під час слідчого експерименту вказав на місце скоєння злочину, на місце приховання тіла загиблої і розповів, яким чином було скоєно цей злочин. Підозрюваний не кається у скоєному, вважає свій вчинок виправданим", – сказав Шкіряк.

Читайте також: ЗМІ: Підозрюваний у вбивстві Ноздровської розповів про деталі злочину

Радник міністра наголосив, що нині тривають невідкладні слідчі дії щодо з’ясування усіх обставин злочину.

"Розкриття цього злочину відбувалося у достатньо складних умовах, оскільки мешканці населеного пункту, в якому проживає родина загиблої, м’яко кажучи, дуже неактивно йшли на співпрацю зі слідством. Там досить неоднозначне ставлення до родини загиблої", – заявив Шкіряк.

Як повідомлялося, юрист Ірина Ноздровська зникла 29 грудня 2017 року. Через два дні, 1 січня, її тіло знайшли у водоймі біля с. Демидів Вишгородського району Київської області.

Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку в с. Демидів 30 вересня 2015 року на смерть збив племінник тодішнього голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

Після смертельної ДТП Россошанського спочатку не заарештували, а відпустили під домашній арешт. У травні 2017 року його засудили до 7 років ув'язнення. Захист подав апеляцію. 27 грудня 2017 року відбулося засідання Апеляційного суду Києва, який відмовив Россошанському в амністії і продовжив йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб.

8 січня стало відомо, що поліція затримала підозрюваного у вбивстві Ноздровської. Йому оголосили про підозру.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков згодом заявив, що інформацію про цю справу правоохоронні органи оприлюднять 9 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-