У Лос-Анджелесі п'яний водій врізався у таксі: три українки у реанімації

У Лос-Анджелесі п'яний водій врізався у таксі: три українки у реанімації

Укрінформ
У Лос-Анджелесі три українки зазнали серйозних травм унаслідок автомобільної аварії, нині всі вони перебувають у реанімації.

ДТП сталась у новорічну ніч, проте відомо про неї стало лише зараз, повідомляє ТСН

Як зазначається, модель Єлизавета Кузьменко, стиліст Інга Шевченко та фотограф Наталія Кордан поїхали до Лос-Анджелеса відпочивати, а заразом сподівалися знайти роботу. Дівчата поверталися додому після святкування Нового року на таксі, коли в їхню машину врізався "Мерседес". 

За даними поліції, саме водій цього авто і був винуватцем ДТП. Він мчав назустріч на шаленій швидкості, не впорався з керуванням, і авто лоб у лоб врізалось у таксі. Від удару воно перекинулося. Геть п'яний водій "Мерседеса" намагався утекти, його затримали свідки аварії, зазначається у повідомленні.

Читайте також: Нові правила дорожнього руху: що змінилося з 1 січня

Усіх пасажирів таксі шпиталізували у непритомному стані. Родичі та друзі українок кажуть, що запідозрили недобре, коли зазвичай активні у соцмережах дівчата, одночасно всі троє, перестали постити фотографії та відповідати на повідомлення. Аби з'ясувати їхню долю, довелося підняти на ноги ледь не всю діаспору. На слід вийшли, коли американська преса написала про найстрашнішу в історії міста ДТП, яку вчинив п’яний водій.

З'ясувалося, що українок розмістили у різних лікарнях. Усі троє - у реанімації з черепно-мозковими травмами, ушкодженими внутрішніми органами та переломами. Зараз вони у тяжкому стані, але не в критичному. 

Найтяжчий стан, за словами лікарів, у американця російського походження продюсера Юджина Єфуні, який разом із дівчатами їхав у таксі. Він досі у комі, дихає через апарат.

Нині батьки дівчат збираються до США, але поки що не мають віз. Американська сторона обіцяє не зволікати і відкрити їм візи максимум за два дні. Гроші на квитки та лікування доньок рідні збирають по знайомих та у соцмережах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-