Порошенко і Гройсман подякували силовикам за операцію в “Укрпошті”

Порошенко і Гройсман подякували силовикам за операцію в “Укрпошті”

Укрінформ
Президент Петро Порошенко та Прем'єр-міністр Володимир Гройсман подякували СБУ, Нацполіції та МВС за звільнення заручників у харківському відділенні “Укрпошти”.

Про це перші особи держави повідомили в Facebook.

"Усіх заручників у Харкові звільнено. Нападника затримано. Дякую за добру роботу співробітникам Національної поліції та СБУ. Доручив місцевим органам влади надати постраждалим усю необхідну допомогу", - написав Порошенко.

"Терориста затримано. Дякую СБУ та МВС за врятовані життя!", - зазначив Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні о 14:40 в поліцію Харкова надійшло повідомлення про те, що в відділення Укрпошти, розташоване на вулиці Шевченка, увійшов чоловік в масці з метою пограбування. Про даний факт одна з працівниць пошти повідомила чоловікові, і він оперативно передав інформацію поліції.

Читайте також: Захоплення Укрпошти у Харкові: усі заручники звільнені, нападника затримали

На місце події терміново прибули наряди поліції. Зловмисник забарикадувався у відділенні і заявив про захоплення заручників. Повідомлялося, що в приміщенні знаходилося 9 дорослих і 2 дітей.

Внаслідок переговорів поліції зі зловмисником вдалося звільнити спочатку п'ятьох громадян: двох дітей 11 і 13 років, а також трьох жінок. Наразі операція зі звільнення заручників завершена. Усі люди, які протягом дня утримувалися всередині звільнені. Зловмисник затриманий. Згідно санкції статті йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-