Саакашвілі заявив, що залишиться під Радою

Саакашвілі заявив, що залишиться під Радою

Укрінформ
Екс-голова Одеської ОДА та лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі заявляє, що залишатиметься під будівлею Верховної Ради.

Про це він сказав у коментарі журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я поки залишаюся тут (під стінами парламенту - ред.) з українським народом, поки не буде відправлено у відставку цих фальсифікаторів", - заявив Саакашвілі.

Читайте також: Саакашвілі під Радою вимагає відставки Луценка і Грицака

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці вранці у вівторок, 5 грудня, провели обшук у помешканні Саакашвілі на вулиці Костьольній, після чого затримали політика.

Водночас прихильники Саакашвілі перешкоджали проїзду мікроавтобуса із Саакашвілі. Вони розбили вікна в мікроавтобусі, витягли Саакашвілі з машини, і він разом з людьми подався до Верховної Ради, де наразі проводить акцію з вимогами відставки генпрокурора Юрія Луценка, голови СБУ Василя Грицак та ухвалення закону про імпічмент Президенту.

За даними СБУ, Саакашвілі оголошено підозру за ч.1 ст. 256 Кримінального кодексу України (сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності).

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що фінансування акцій Саакашвілі здійснював український бізнесмен-втікач Сергій Курченко, який, зокрема, передав для "Руху нових сил" півмільйона доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-