На Трьохсвятительській  – нові зіткнення, поліція застосувала сльозогінний газ

На Трьохсвятительській – нові зіткнення, поліція застосувала сльозогінний газ

Фото
Укрінформ
На вулиці Трьохсвятительській в центрі Києва сталися нові зіткнення між правоохоронцями та прихильниками екс-голови Одеської ОДА, лідера “Руху нових сил” Міхеїла Саакашвілі, якого затримано вранці у вівторок.

Наразі автомобіль, в якому перебуває Саакашвілі, знаходиться на вулиці Трьохсвятительській біля Українського дому, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Рух вниз до Європейської площі заблокований кількома сотнями людей. З боку Європейської площі на Трьохсвятительську підійшла нова колона нацгвардійців. Після цього деякі агресивно налаштовані прихильники Саакашвілі спровокували бійку з правоохоронцями. Поліція, зі свого боку, застосувала сльозогінний газ.

Сутички на Трьохсвятительській / Фото: Тарасов Володимир. Укрінформ

Кілька прихильників Саакашвілі залізли на один із припаркованих автомобілів і через гучномовець закликають людей не пропускати автомобіль із Саакашвілі.

Читайте також: Автомобіль із Саакашвілі заблокували на Трьохсвятительській

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці вранці у вівторок, 5 грудня, провели обшук у помешканні Саакашвілі на вулиці Костьольній, після чого затримали політика. Водночас прихильники Саакашвілі перешкоджають проїзду мікроавтобуса із Саакашвілі.

За даними СБУ, Саакашвілі затримано в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 256 Кримінального кодексу України (сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності). 

Фото: Худякова Олена

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-