Справа Майдану: розгляд клопотання ГПУ про спецрозслідування продовжать у п'ятницю

Справа Майдану: розгляд клопотання ГПУ про спецрозслідування продовжать у п'ятницю

Укрінформ
Чергове засідання Печерського райсуду Києва з розгляду клопотання ГПУ про спецрозслідування справи про злочини проти учасників Євромайдану відбудеться у п'ятницю, 8 грудня, о 9:30.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

Раніше адвокат екс-президента Януковича Віталій Сердюк приніс до суду бруківку та "коктейлі Молотова", щоб довести "немирний характер" акцій протесту взимку 2014 року.

"Щоб з'ясувати, що входить до "коктейлів Молотова", чи справжня ця бруківка, я і мій колега зверталися до суду з клопотанням провести огляд, дати оцінку цим речам, з'ясувати та уявити, скільки тисяч таких предметів літало по обидві сторони барикад, скільки тисяч таких предметів завдали тілесних ушкоджень. Всі ці питання мають бути з'ясовані під час належної процесуальної дії, огляду відповідних предметів, на що представники ГПУ категорично заперечували... Суд зняв це питання", - прокоментував свої дії Сердюк.

Читайте також: Адвокат Януковича зізнався, навіщо приніс до суду коктейлі Молотова

Як відомо, Генпрокуратура подала до Печерського райсуду Києва клопотання про проведення спеціального досудового розслідування "справи Майдану", одним з фігурантів якого є екс-президент Віктор Янукович.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-