На кордоні Молдови затримали депортованого з України соратника Саакашвілі

На кордоні Молдови затримали депортованого з України соратника Саакашвілі

Відео
Укрінформ
Співробітники Прикордонної поліції Молдови затримали громадянина Грузії Вано Надірадзе під час спроби незаконного перетину молдавсько-українського кордону неподалік контрольно-пропускного пункту «Бричани-Россошани».

Про це заявили в прес-службі Прикордонної поліції, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Громадянин Грузії віком 47 років був затриманий за 20 метрів від державного кордону з Україною під час спроби незаконного його перетину. У ході додаткових слідчих заходів було встановлено, що в листопаді цього року йому було заборонено в'їзд в Україну строком на три роки, що було підтверджено і нашими українськими колегами», - йдеться в повідомленні.

За цим фактом порушено кримінальну справу за статтею «Незаконний перетин державного кордону», а громадянина Надірадзе затримано строком на три доби.

Читайте також: У поліції розказали про ситуацію на марші прихильників Саакашвілі

Раніше повідомлялося, що депортований з України громадянин Грузії Вано Надірадзе, якого називали «ветераном АТО», не служив у рядах Збройних сил України і Національної гвардії України.

Як повідомляв Укрінформ, у середині листопада через порушення міграційного режиму Надірадзе затримали для подальшої депортації в Грузію. 17 листопада Служба безпеки України спільно з поліцією і міграційною службою примусово вислала з країни вісім громадян Грузії. Як зазначили в СБУ, діяльність грузинів «суперечила інтересам забезпечення національної безпеки України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-