Скандальна карта з “народними республіками”: Садовий  дасть пояснення СБУ

Скандальна карта з “народними республіками”: Садовий дасть пояснення СБУ

Укрінформ
Міського голову Львова Андрія Садового викликали в СБУ стосовно карти з ознакуванням «народних республік ДНР і ЛНР», представленої на Безпековому форумі у Львові.

Про це Садовий сказав під час спілкування із бійцями АТО, які пікетували його кабінет у зв`язку із цим інцидентом, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Я маю сьогодні о 15.00 год. йти в СБУ, тому що викликають мене як свідка по цьому форуму. СБУ замість того, щоб займатись терористами, будуть спілкуватись. Хоча я в той час мав бути у «Львівській політехніці», бо приїжджає керівник ЮНЕСКО, який буде отримувати статус Почесного професора в «Політехніці», – зазначив мер.

Читайте також: Безпековий форум: СБУ просять розслідувати появу на карті "народних республік"

Як повідомлялось, очільник Львівщини Олег Синютка висловив обурення представленою на Безпековому форумі у Львові картою України, на якій позначено «народні республіки ДНР і ЛНР». Губернатор назвав це гібридною війною проти України і подав заяву до СБУ з проханням дати оцінку діям організаторів. СБУ відкрила за цим фактом кримінальне провадження. Одним із організаторів форуму виступила Львівська міська рада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-