Роль Мінінформу та МінТОТ в умовах гібридної війни має бути посилена - Джапарова

Роль Мінінформу та МінТОТ в умовах гібридної війни має бути посилена - Джапарова

Укрінформ
Наразі існує необхідність посилення ролі Міністерства інформполітики і Міністерства з питань тимчасово окупованих територій, що дасть їм змогу демонструвати кращі результати.

Про це заявила перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова під час “круглого столу” у Києві на тему “Повернення додому. Сценарії соціально-економічної реінтеграції Донбасу”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Інформаційний сегмент залежить від реальної політики, справжньої політики, яка виробляється по відношенню до регіону. Вона не є ідеальною. Втім, мені здається, що навіть створення Міністерства з тимчасово окупованих територій (а я нагадаю, як переселенка, що однією з вимог громадянського суспільства було саме створення такої інституції, яка могла б координувати і формувати політику у цьому напрямку) - це теж є одна з перемог. Єдиний момент, мені здається, що треба посилювати це відомства, так само, як і наше міністерство”, - сказала вона.

За словами Джапарової, сучасні виклики - окупація і інформаційні війна - “це те, що ми сьогодні засвідчуємо кожного дня”: “І для того, щоб міністерства сьогодні могли демонструвати кращі результати, вони мають бути посилені”. 

Читайте також: МІП презентував медіа-кампанію до 100-річчя Курултаю

Перший заступник очільника МІП нагадала, що 20 листопада стартувала інформаційно-просвітницька кампанія "Літопис українського Донбасу", спрямована на розкриття невідомих або маловідомих сторінок історії цього регіону. На переконання Джапарової, важливим є також соціально-економічний розвиток Донбасу для того, щоб мешканці регіону відчули, що їх права в Україні гарантовані. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-