Луценко назвав дату допиту працівників НАБУ

Луценко назвав дату допиту працівників НАБУ

Укрінформ
Працівники Національного антикорупційного бюро України, які координували операцію з викриття організованої злочинної групи в Державній міграційній службі України, в понеділок, 4 грудня, дадуть покази, у зв'язку з чим жодних затримань не планується.

Про це на брифінгу 30 листопада повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Також я отримав запевнення, що працівники НАБУ, які координували цю операцію, це щонайменше дві посадові особи, в понеділок прибудуть на допит, в зв'язку з чим жодних затримань ми не плануємо", - повідомив Луценко про результати зустрічі у четвер із керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницьким і директором НАБУ Артемом  Ситником.

Читайте також: Луценко назвав провокацією дії НАБУ щодо заступника голови ДМС

Окрім того, Луценко наголосив, що під час зустрічі було знайдено спільне розуміння неприпустимості використання незаконних дій працівниками правоохоронних органів.

"Мені здається, ми знайшли спільне розуміння з директором НАБУ паном Ситником, керівником САП паном Холодницьким про те, що в подальшому неприпустимо використовувати в якості перевірки на корупційність чиновників пропозицію прийняти завідомо незаконні рішення", - зазначив генпрокурор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-