Обшуки в НАБУ: Холодницький каже, ЗМІ

Обшуки в НАБУ: Холодницький каже, ЗМІ "домалювали" факти

Укрінформ
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький назвав дещо перебільшеною оприлюднену ЗМІ інформацію щодо обшуків у НАБУ представниками Генеральної прокуратури та СБУ.

Про це він сказав журналістам після зустрічі у Генпрокуратурі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Трошки у ЗМІ теж перебільшено і перекручено певні факти, домальовані певні факти, і тому на даній стадії ми не хочемо розголошувати будь-які події, факти, які мали місце вчора. Триває слідство... Багато домислів, які озвучені в ЗМІ вчора і сьогодні", - сказав Холодницький.

У свою чергу директор НАБУ Артем Ситник повідомив, що його відомство проводило розслідування щодо схеми у Державній міграційній службі. "Ця операція тривала з весни, дуже багато злочинних дій було задокументовано, але, в той же самий час, учорашня подія, вчорашнє розслідування з ГПУ і СБУ, звичайно, що це наше розслідування цю операцію, фактично, припинило", - заявив він.

Читайте також: Ситник: Генпрокуратура обіцяє не затримувати працівників НАБУ

Ситник повідомив журналістам, що за результатами зустрічі у Генпрокуратурі "ніхто затриманий не буде, під вартою працівників НАБУ не буде".

Як повідомлялось, у четвер НАБУ заявила про зрив спецоперації, спрямованої на виявлення учасників організованого злочинного угруповання у Державній міграційній службі України, через втручання ГПУ та СБУ.

29 листопада під час документування одного з епізодів за участю першого заступника голови Державної міграційної служби України оперативники СБУ під керівництвом прокурорів ГПУ затримали детектива НАБУ, який працював під прикриттям. За інформацією НАБУ, йому інкримінують провокацію хабара.

Зранку у четвер Холодницький та Ситник вирушили до ГПУ, їхня зустріч із генеральним прокурором тривала майже дві години.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-