Ситник: Генпрокуратура обіцяє не затримувати працівників НАБУ

Ситник: Генпрокуратура обіцяє не затримувати працівників НАБУ

Укрінформ
Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник стверджує, що за результатами його зустрічі в Генеральній прокуратурі не будуть затримані співробітники НАБУ, які виконували оперативне завдання у ході спецоперації.

Про це він розповів журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ніхто затриманий не буде, під вартою працівників НАБУ не буде", - сказав Ситник.

За його словами, дії Генпрокуратури мали "негативні наслідки для нашої операції і вона припинена".

Як повідомлялось, у четвер НАБУ заявила про зрив спецоперації, спрямованої на виявлення учасників організованого злочинного угруповання у Державній міграційній службі України через втручання ГПУ та СБУ.

За інформацією НАБУ, наразі плануються затримання та арешти ще трьох детективів Бюро під прикриттям, керівника другого підрозділу детективів, а також керівництва Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Читайте також: "Хабар від НАБУ": чиновниця заявляє, що провокатор "підбирався" до неї кілька місяців

Крім того, з вечора 29 листопада на зв'язок не виходять 7 працівників НАБУ, які виконували оперативне завдання з документування епізоду за участю першого заступника голови ДМСУ. Їхнє місцезнаходження наразі невідоме.

29 листопада під час документування одного з епізодів за участю першого заступника голови Державної міграційної служби України, оперативники СБУ під керівництвом прокурорів ГПУ незаконно затримали детектива Національного бюро, який працював під прикриттям. За інформацією НАБУ, йому інкримінують провокацію хабара.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-