Судилище над Павлом Грибом:

Судилище над Павлом Грибом: "російська Феміда" призначила чергове засідання

Укрінформ
Викраденого в Білорусі російськими спецслужбами українця Павла Гриба 27 листопада відвідає адвокат з метою підготовки до чергового засідання, яке відбудеться 25 грудня і на якому мають переглянути запобіжний захід.

Про це повідомив кореспонденту Укрінформу батько юнака Ігор Гриб.

"Наступне судове засідання орієнтовно має відбутись 25 грудня. Сьогодні з цього приводу його має відвідати адвокат", - сказав Ігор Гриб.

Він зауважив, що не володіє інформацією стосовно того, чи привезуть до суду Павла, чи суд знову відбудеться у режимі відеоконференції. "Це невідомо, їх плани постійно змінюються", - зауважив він.

Читайте також: Зустріч Павла Гриба з консулом перервали через українську мову

Про стан здоров'я Павла наразі нічого невідомо, "сподіваюсь, що адвокат надасть нам інформацію", зауважив батько хлопця.

Як повідомлялося, 19-річний Павло Гриб зник 24 серпня у Білорусі. Лише через два тижні ФСБ Росії надало інформацію, що він перебуває в краснодарському СІЗО. Влада Росії звинувачує Гриба в "тероризмі".

18 жовтня Жовтневий райсуд Краснодара продовжив термін утримання під вартою Павла Гриба до 4 січня 2018 року.

Вже відбулись два судових засідання. На останнє їздила матір Павла, якій було відмовлено у побаченні із сином. Павла на засідання не привезли, все відбувалось у режимі відеоконференції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-