Адвокат подав до САП клопотання про закриття справи проти Насірова

Адвокат подав до САП клопотання про закриття справи проти Насірова

Укрінформ
Захист відстороненого голови ДФС Романа Насірова подав клопотання до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо закриття кримінального провадження відносно нього.

Про це у Facebook написав сам Насіров. 

“Мої захисники подали до САП клопотання про закриття кримінального провадження проти мене. Для цього у нас є всі підстави”, - написав Насіров.

За його словами, серед аргументів, викладених у цьому клопотанні, є наступні позиції: відсутність події і складу злочину; відсутність зловживання службовим становищем;  обгрунтованість і законність рішень про  податкові розстрочки і податкові зобов’язання; відсутність умислу і будь-якої вигоди; відсутність завданої шкоди державі чи будь-яким окремим особам.

“Картина злочину, весь цей пазл, повинен складатися з конкретних елементів. І якщо немає жодного з елементів, відповідно і справи немає і не може бути”, - переконаний Насіров.

Читайте також: САП назвала дату першого судового засідання у справі Насірова

Як повідомлялося, Спеціалізована антикорупційна прокуратура 10 листопада направила до суду обвинувальний акт стосовно голови ДФС України Романа Насірова.

За даними слідства, голова ДФС причетний до так званої газової схеми народного депутата Олександра Онищенка. На думку детективів, впродовж 2015 року обвинувачений ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для задіяних у схемі компаній на загальну суму 2,019 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-