САП назвала дату першого судового засідання у справі Насірова

САП назвала дату першого судового засідання у справі Насірова

Укрінформ
Перше підготовче судове засідання  з розгляду обвинувального акта у кримінальному провадженні за обвинуваченням відстороненого голови ДФС України Романа Насірова, а також керівника Департаменту ДФС України відбудеться 27 листопада.

Про це інформує прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Facebook.

“27 листопада 2017 року о 16:15 в Шевченківському районному суді міста Київ відбудеться підготовче судове засідання з розгляду обвинувального акту у кримінальному провадженні за обвинуваченням голови ДФС України, а також керівника Департаменту ДФС України”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається,  що голова ДФС та керівник департаменту обвинувачуються у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Окрім того, голові ДФС інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Як повідомлялося, Спеціалізована антикорупційна прокуратура 10 листопада направила до суду обвинувальний акт стосовно голови ДФС України Романа Насірова.

Читайте також: Адвокат Насірова нарахував 750 сторінок обвинувального акта

За даними слідства, голова ДФС причетний до так званої газової схеми народного депутата Олександра Онищенка. На думку детективів, впродовж 2015 року обвинувачений ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для задіяних у схемі компаній на загальну суму 2,019 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-