Що дивляться українці: ТОП-5 найпопулярніших телеканалів

Що дивляться українці: ТОП-5 найпопулярніших телеканалів

Інфографіка
Укрінформ
Найпопулярнішими інформаційними телеканалами за жовтень в Україні стали "112", "News One", "Еспресо", "24 канал" та "Прямий".

Такі дані онлайн-дослідження агенції Big Data Ua щодо рейтингу українських телеканалів за переглядами в сегментах OTT та IPTV на своїй сторінці у Facebook оприлюднив член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський.

“Продовжуємо спільний проект Національної ради з питань телебачення і радіомовлення і рейтингового агентства Big Data Ua щодо створення щомісячних рейтингів українських і іноземних телеканалів за популярністю перегляду на ОТТ / IPTV-платформах. Згідно з онлайн-дослідженням, структура перегляду телеканалів у жовтні була такою.

ТОП-5 інформаційних телеканалів: «112», «News One», «Еспресо», «24 канал», «Прямий», - написав Костинський.

Рейтинг телеканалів

За його словами, серед найпопулярніших розважальних телеканалів до першої п'ятірки увійшли «СТБ», «Новий канал», «2+2», «К1», «ТЕТ». Серед першої трійки телеканалів загального перегляду - «1+1», «Україна», «ICTV».

До першої п'ятірки фільмових телеканалів, згідно з даними онлайн-дослідження, увійшли «TV1000 Action East», «FOX», «Ентер-фільм», «TV1000 East», «TV1000 Comedy».

Серед пізнавальних телеканалів у топ-5 увійшли «МЕГА», «Discovery channel», «National Geographic», «Nat Geo Wild», «Viasat History». А у першу трійку музичних каналів в Україні за жовтень увійшли “М1”, «Music Box UA», «EUmusic».

Читайте також: Нацрада позапланово перевірить NewsOne через сюжет про "корупцію" в НБУ

У ТОП-5 спортивних телеканалів за жовтень в Україні потрапили «Футбол 1», «Футбол 2», «Eurosport 1», «Eurosport 2». «Viasat Sport East».

До першої пятірки регіональних телеканалів увійшли: «ATR», «Донбас», «Київ», «КРТ», «Горизонт-TV».

“Найчастіше українці дивляться інформаційно-розважальні (телеканали загального перегляду) і розважальні програми”, - резюмував Костинський.

Як повідомляв Укрінформ, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення раз на місяць оприлюднюватиме результати онлайн-досліджень агенції Big Data Ua щодо рейтингу українських телеканалів за переглядами в сегментах OTT та IPTV.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-