Ситник запевняє, що не давав журналістам даних досудових розслідувань

Ситник запевняє, що не давав журналістам даних досудових розслідувань

Укрінформ
Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник стверджує, що під час спілкування з журналістами не розголошував даних досудових розслідувань. 

Про це він сказав під час свого виступу на Антикорупційному комітеті Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У мене були зустрічі з журналістами у форматі оф-рекордс. Ми для цього відкриті і така практика застосовувалася іншими керівниками правоохоронних органів, але жодного разу при спілкуванні з журналістами порушення закону не було", - сказав Ситник.

Він стверджує, що не розголошував ні державної таємниці, ні таємниці слідства і готовий публічно повторити всі свої заяви, які робив під час таких зустрічей. "Всі слова, які я казав у відкритих інтерв'ю, при зустрічах  з журналістами у форматі оф-рекордс я готовий повторити у форматі он-рекордс", - зазначив директор НАБУ. 

Читайте також: НАЗК іще у липні не бачило конфлікту інтересів у Ситника - НАБУ

Як повідомлялося, Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом можливого розголошення таємниці слідства посадовою особою правоохоронного органу. Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що у справі фігурує аудіозапис, на якому чутно, як особа, схожа на  Ситника, розповідає журналістам про матеріали слідства, здобуті у ході санкціонованого судом прослуховування однієї жінки.

Раніше народний депутат з "Народного фронту" Антон Геращенко оприлюднив аудіозапис, на якому нібито директор НАБУ Артем Ситник розповідає стороннім особам результати прослуховування телефонних розмов колишнього заступника військового прокурора Костянтина Кулика зі своєю дружиною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-