Дерев'янко каже, що йому нарахували 62 мільйони податків за неіснуючий дохід

Дерев'янко каже, що йому нарахували 62 мільйони податків за неіснуючий дохід

Укрінформ
Позафракційний народний депутат Юрій Дерев’янко заявив, що на допиті в Генпрокуратурі України йому повідомили, що він має сплатити ще близько 62 млн грн податків.

Про це народний депутат повідомив журналістам після допиту в ГПУ.

"Я отримав акт Державної фіскальної служби, і в цьому акті податкова написала про те, що документальною позаплановою перевіркою встановлені порушення фізичною особою-платником податків Дерев’янком Юрієм Богдановичем, тобто мною, а саме - заниження загального річного оподаткованого доходу за 2015 рік на суму 288 млн  954 тис. 514 грн 90 коп., внаслідок чого занижено податкове зобов'язання з податку на доходи фізичних осіб в сумі 57 млн 751 тис., а також ще військового збору 4 млн 332 тис. гривень", – розповів він.

Читайте також: Дерев’янко розказав, чому його викликали в ГПУ

При цьому, народний депутат заявив, що в його електронній декларації за 2015 рік зазначено не більше 500 тис. грн доходів.

Дерев’янко також повідомив, що зараз він проходить у справі свідком, йому запропонували сплатити необхідну суму, після чого справа буде закрита.

"Вони хочуть, щоб я сплатив 61 млн грн за начебто дохід, який я не отримував", - сказав він.

"Вони порахували усі активи, автомобілі і квартири, які в мене є, і не дивились на попередні декларації", - додав Дерев’янко.

Втім, народний депутат має намір подати свої заперечення до Державної фіскальної служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-