ГПУ займеться містами, де зірвали початок опалювального сезону - Зубко

ГПУ займеться містами, де зірвали початок опалювального сезону - Зубко

Укрінформ
Звернення про неналежну підготовку до опалювального сезону щодо посадових осіб Шепетівки, Сміли, Славутича і Коцюбинського будуть передані до Генеральної прокуратури.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко під час Форуму місцевого самоврядування в Асоціації міст України, повідомляє прес-служба Мінрегіону.

"На сьогодні маємо інформацію від ОДА щодо незадовільного стану з підключенням інфраструктури до опалення міст Шепетівки, Сміли, Славутича, Коцюбинського. З усіх цих питань буде спрямовано відповідні звернення до прокуратури щодо неналежного виконання повноважень посадовими особами згаданих населених пунктів", - сказав він.

У цьому контексті Зубко наголосив на відповідальності посадових осіб місцевого самоврядування щодо підготовки і вчасного старту опалювального сезону.

"Генеральна прокуратура має розібратися у ситуаціях, по яких будуть відповідні звернення, та захистити права споживачів", — підкреслив віце-прем'єр-міністр.

Читайте також: На Донеччині розробляють проект альтернативного водопостачання – Зубко

Водночас урядовець зауважив, що порівняно з минулим роком у країні кількість проблемних ситуацій, пов'язаних з початком опалювального сезону, є меншою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-