Запобіжний захід для сина Авакова: суд призначив час розгляду

Запобіжний захід для сина Авакова: суд призначив час розгляду

Укрінформ
Солом'янський райсуд Києва о 17.00 розгляне клопотання про обрання запобіжного заходу Олександру Авакову. 

Відповідна інформація оприлюднена на сторінці Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Facebook

"О 17:00 в Солом’янському районному суді відбудеться розгляд клопотання детективів НАБУ, підтримане прокурорами САП, про обрання запобіжного заходу підозрюваній у вчиненні злочину, передбаченому ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), приватній особі", - йдеться у повідомленні.

Засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: Вознесенський узвіз, 10 б.

Водночас у САП зазначили, що про час та місце розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу колишньому заступнику міністра внутрішніх справ та представнику фірми-переможця тендеру повідомлять додатково.

Раніше у середу Солом'янський райсуд столиці отримав клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання запобіжного заходу для підозрюваного у кримінальному провадженні щодо розтрати державних коштів під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії Олександра Авакова. 

Читайте також: Справа рюкзаків: суд отримав клопотання САП про арешт сина Авакова

Як повідомлялося, 31 жовтня НАБУ затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - Олександра, екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря та ще одну особу в рамках розслідування справи про розтрату 14 млн грн під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

За версією слідства, зазначені особи причетні до закупівлі у 2015 році за кошти Міністерства внутрішніх справ рюкзаків за ціною, суттєво вищою за середньоринкову. За інформацією досудового розслідування, товар не був поставлений вчасно та, до того ж, не відповідав вимогам, встановленим МВС, внаслідок чого державі було завдано збитків в розмірі понад 14 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-