Геращенко: країні потрібна профілактика злочинів, а не їх констатація

Геращенко: країні потрібна профілактика злочинів, а не їх констатація

Укрінформ
Теракт у Києві - це серйозний виклик усім силовим структурам.

Так перший заступник Голови ВР Ірина Геращенко у Facebook прокоментувала вибух у Києві пізно ввечері 25 жовтня, в результаті якого отримав поранення народний депутат Ігор Мосійчук, загинули його охоронець та випадковий перехожий. 

"Я шокована замахом на Ігоря Мосійчука. Я щиро бажаю йому, політологу Віталію Балі, який також постраждав від вибуху, всім іншим громадянам, які виявилися випадковими жертвами цього замаху - якнайшвидшого одуження і міцного здоров'я... Я не знаю, які були мотиви замаху, але що б за цим не стояло - політика чи кримінал - це однаково жахливо. Це серйозний виклик усім силовим структурам", - написала вона.

Читайте також: Вибух у Києві: у Ляшка повідомляють про другого загиблого

Геращенко переконана, що країна потребує профілактики і попередження злочинів, а не лише їх констатації.

"Країна вимагає профілактики і попередження злочинів, а не лише їх констатації. Притягнення до відповідальності всіх порушників закону", - зазначила депутат.

Як повідомляв Укрінформ, в Києві біля телеканалу "Еспресо" пізно ввечері 25 жовтня прогримів вибух, в результаті поранення отримали п'ятеро осіб, зокрема депутат Ігор Мосійчук і політтехнолог Віталій Бала. Охоронець Мосійчука незабаром помер від поранень по дорозі в лікарню. Сьогодні стало відомо ще про одного загиблого - випадкового перехожого на ім'я Михайло.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-