У суді - перерва через медогляд Коханівського

У суді - перерва через медогляд Коханівського

Укрінформ
У засіданні Святошинського районного суду Києва, де обирають запобіжний захід лідеру "Добровольчого руху ОУН" Миколі Коханівському, оголосили перерву для медичного огляду підозрюваного.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Оголошено технічну перерву на 10-15 хвилин після того, як суддя Іванна Миколаєць задовольнила клопотання адвокатів про виклик "швидкої" Коханівському для проведення медобстеження.

Карета “швидкої допомоги” прибула.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок вранці правоохоронці взяли штурмом залу Святошинського райсуду Києва, де з ночі забарикадувалися прихильники Коханівського. Операція із зачистки зали суду тривала близько 5 хвилин. Після завершення операції правоохоронці попросили представників ЗМІ залишити приміщення. Затримано 30 людей.

Наразі засідання перенесено до іншої судової зали.

Приміщення суду та вся територія довкола оточена силовиками.

Коханівського затримали за звинуваченням у хуліганстві 21 жовтня. Між ним і Русланом Качмалою (позивний "Рем") виник конфлікт, який переріс у бійку та стрілянину. Коханівський кілька разів влучив у "Рема" з пістолета гумовими кулями. 

23 жовтня суд переніс засідання на 9:00 24 жовтня. Захист Коханівського заявив, що до того часу спливе термін попереднього затримання, і поліція не має права конвоювати його знову до ізолятора. Це стало причиною того, що група прихильників Коханівського забарикадувалася в залі засідання Святошинського районного суду Києва, де й розглядалося питання про обрання запобіжного заходу Коханівському.

Читайте також: Справа Коханівського: поліція затримала 30 "блокувальників" суду

У відповідь на ці дії правоохоронці пішли на штурм приміщення, вимкнувши світло і закидаючи в приміщення гранати зі сльозогінним газом. 

Прихильники Коханівського провели ніч у залі суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-