Слободян припускає, що інформація ФСБ про стрілянину на кордоні - фейк

Слободян припускає, що інформація ФСБ про стрілянину на кордоні - фейк

Укрінформ
У Державній прикордонній службі України припускають, що заява російської ФСБ про перестрілку на кордоні, нібито вчинену українцем при спробі незаконного перетину кордону, є фейком.

Про це сказав помічник голови Держприкордонслужби України - прес-секретар ДПСУ Олег Слободян у коментарі Укрінформу.

"Ми бачили цю інформацію. Ми її вивчаємо. На даний момент інформації, яка би підтверджувала достовірність цього російського повідомлення, у нас немає. Немає жодних даних, які б говорили про те, що ця інформація достовірна. Можливо, що це фейк, запущений російськими спецслужбами", - наголосив Слободян.

Читайте також: Поліція з’яcовує деталі стрілянини за участю голови “добровольчого руху ОУН”

Водночас він додав, що подібна ситуація, якщо вона мала місце, могла трапитись лише на ділянці, що не контролюється українськими прикордонниками. 

Як повідомляли в понеділок російські ЗМІ, ФСБ РФ заявило, що його співробітники в Курській області затримали 31-річного громадянина України, що незаконно перетинав кордон. Під час затримання він намагався відстрілюватися і спробував сховатися на території України. Під час перестрілки він отримав вогнепальні поранення середнього ступеня тяжкості. У нього виявили два пістолети, п'ять ручних гранат, 50 набоїв калібру 5,45 мм і 26 ампул з рідкою речовиною сірого кольору (імовірно ртуть).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-