Через штовханину під Радою постраждав поліцейський

Через штовханину під Радою постраждав поліцейський

Фото
Укрінформ
У Києві внаслідок штовханини біля Верховної Ради України постраждав поліцейський.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

"Сьогодні близько 18:30 зі сторони вулиці Шовковичної невідомий спробував пронести намет на територію містечка митінгувальників та спровокував конфлікт із правоохоронцями. У результаті виникла штовханина, внаслідок якої співробітник Подільського управління поліції отримав черепно-мозкову травму", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, чоловік вдарив правоохоронця по голові, від чого той втратив свідомість і впав на землю. Потерпілому надають допомогу лікарі "швидкої", а правопорушника затримали для встановлення усіх обставин інциденту, поінформували в поліції.

“Дана подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Зараз проводиться перевірка для встановлення особи затриманого та обставин правопорушення, за результатами якої буде надана правова кваліфікація події”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Віче під Радою розійшлося

Як повідомляв Укрінформ, у неділю біля Верховної Ради відбулося віче, яке скликав екс-президент Грузії, лідер партії "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі.

Між мітингувальниками і правоохоронцями сталася сутичка, коли поліція не пропускала на площу Конституції автомобіль із звукопідсилювальною апаратурою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-